Thread Rating:
  • 230 Vote(s) - 2.84 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CB22 problem???
#1
Hi, I.m new here so I hope at right place ?

After replacing transformer T1 on the main board (his primary was burn
out) when I plug in , only STOP LED blinking all the time.I have instructions and when I check, everything is good.... pins 9/10 are properly bridged (STOP/COM) , 5V and 24V are stable, battery in remote unit 3V.....
Before this,everything was working nice for a years!
I was thinking, maybe there is a way to reset the board....

Can anyone,please, help?

Thanks,
Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Chamberlain Liftmaster gate problem CB1 Armstrong 2 12,011 13-06-2019, 11:46 AM
Last Post: Pop Alexandra
  Problem with delay time CB11 milan 1 3,872 25-05-2017, 01:07 PM
Last Post: Ryan Baker
  CB22 dead ... Pls help !!! joe_tim13 0 3,203 10-09-2015, 09:05 AM
Last Post: joe_tim13
  Remote problem Nickhh 1 6,051 30-09-2014, 04:48 PM
Last Post: Technologic Systems
  liftmaster CB11 hold gate open problem sparkey 5 17,904 13-05-2013, 08:17 AM
Last Post: brucekwilles
  Problem with CB11 Board Michael 1 7,171 08-05-2013, 11:32 AM
Last Post: Mark
  Chamberlain Liftmaster gate problem CB1 tentotwo 1 8,538 28-03-2012, 12:55 PM
Last Post: Mark
  CB11 Programming Problem dwanee 1 8,127 19-04-2011, 03:59 PM
Last Post: Mark
  Mag lock problem richc 1 7,776 27-01-2011, 05:53 PM
Last Post: Mark
  LYN300 Problem Ian 4 12,127 14-01-2009, 11:01 AM
Last Post: Ian

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)