Thread Rating:
  • 110 Vote(s) - 2.88 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Re: Error 30
#1
Hi,
Wondered if you could help?  I have an automatic gate (DEIMOS BT 500kg) which is having problems opening/closing.  It's coming up with Error 30 on the electronic display.  Any ideas what the problem could be as I can't find this fault code in the instruction manual.
Thanks.
Reply
#2
hi

can you unlock gate to manual opening, just for checking how easy it can be close by hand ?
Best Regards 
Tom 
Automatic-TC
Reply
#3
Hi,
The gate will open and close fully in the test mode but when using the remote control, the gate will not always open fully and Error 30 is displayed. You have to go through the test routine to get the gate to close properly again.
Regards, Tony
Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  BFT Error 35 & 37 Not opening fully - SOLVED razer raz 4 12,460 14-11-2017, 04:02 PM
Last Post: razer raz
  Q60A/R error. Showing "_ " Jonas Pistolas 4 5,731 03-11-2017, 10:19 AM
Last Post: Jonas Pistolas
Question Proteco q80s Error 44 Cphats 1 3,959 13-08-2017, 11:15 PM
Last Post: gerardo
  BFT Deimos BT Error Codes rajesh 1 5,976 05-06-2017, 11:07 AM
Last Post: Sav
Question Proteco q80s - Constant ST - constant open signal error Cphats 0 2,699 05-07-2016, 10:23 PM
Last Post: Cphats
  photocell error on Q60AR johnm1961 0 3,805 16-08-2015, 10:55 AM
Last Post: johnm1961
  Proteco Aster Q60A broblem-error code n2 johnkampol 0 4,346 14-09-2014, 11:16 AM
Last Post: johnkampol
  NR error code Bara 2 7,756 26-09-2013, 04:43 PM
Last Post: Bara
  Pulsing PE error bigone001 0 3,600 30-06-2013, 08:54 PM
Last Post: bigone001
  Proteco Q60A n1 Error code Pariseasy3 1 7,088 23-08-2012, 11:38 AM
Last Post: Proteco_UK

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)