Thread Rating:
  • 5 Vote(s) - 2.6 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nice robus 600
#1
Hi I’m new to this forum I’m after some advise just install a nice robus 600 sliding gate motor when in flick the switch accross to say the gate motor is on the left side of the gate and not the right I can’t seem to get the motor to work?am I doing something wrong?with the switch to the right the gate work but if you block a photocell while operating the gate stops the direction and closes the gate back to.

Thanks for any advise
Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Nice remote fob Deb 2 2,350 3 hours ago
Last Post: SMTPSnatcha
  Reconnecting Nice Photocells sajil81 0 541 10-09-2020, 10:21 AM
Last Post: sajil81
  Nice TOO7500/ Mindy A60 Installation Problem Woody 1 1,587 22-08-2020, 02:31 PM
Last Post: Woody
  Nice 600 Remootio Jefflate 0 1,970 23-05-2020, 07:14 AM
Last Post: Jefflate
  Installing Nice photo sensors MC424 polomint 6 13,888 27-04-2020, 04:43 PM
Last Post: davidja
  Nice photo cell Jamie 0 2,339 25-04-2020, 06:22 PM
Last Post: Jamie
  Robus 600 not opening - Bluebus flashing DaveB 1 1,795 27-03-2020, 06:14 PM
Last Post: DaveB
  Nice TOO 3000 Gate opener not closing Sully 1 3,922 17-03-2020, 11:34 AM
Last Post: JoeF
  robus 600 speed is juddery tails 1 2,497 17-03-2020, 11:29 AM
Last Post: JoeF
  NICE 1500A Gate motor and new intercom - fuse blown Phantome46 0 3,347 19-01-2020, 03:37 PM
Last Post: Phantome46

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)