You are not logged in or registered. Please login or register to use the full functionality of this board...


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 3 Votes - 2.33 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Recommend This Post:
Centurion D2 problems
07-08-2017, 08:50 AM
Post: #1
Centurion D2 problems
Firstly, sorry if this is in the wrong place, not sure where is the best place to put it and figured this would be the most knowledgeable place.. So please move if required.

I have installed a centurion D2, In the open position, the origin is mounted 500mm back from the origin switch on the motor. I put the gate in the closed position and lock it, then commence the auto limits setup. During the setup, the motor finds the origin fine, and the setup goes smoothly and completes.

However, after switching back to "run" mode, the gate closes without issue, however, when opening, the gate is almost fully open but slows down before it hits the origin, once the origin is found that gate stops, leaving it about 500mm still open. It then times out after about 5 seconds and closes, without reporting any error.

With the motor disengaged, the gate moves freely and was moving freely during the limit setup process. So I doubt it is current limiting.

Any ideas? I'm really stuck and im SUPER desperate to get this one invoiced out!

Thanks!! Smile
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Proteco Q36a problems gentle9 0 909 27-07-2016 12:07 AM
Last Post: gentle9
  Major Problems with Q71B and MyHook Motors roundyuk 1 2,328 26-09-2013 11:46 AM
Last Post: Blakey111
  RIB loop problems Arv 0 2,792 01-09-2011 09:32 PM
Last Post: Arv

Forum Jump: